Noutati

 • CENTRUL MEDICAL DE VEST va ofera ecografii de ultima generatie 2D / 3D la preturi imbatabile pe piata brasoveana.

     Ecografie mamara
     Ecografie abdominala
     Ecografie tesuturi moi
     Ecografie tiroidiana
     Doppler venos
     Doppler arterial
     Doppler carotidian
     Elastografie
     Ecografie scrotala
     Ecografie musculosche- letala
     Ecografie cardiaca

  Testari psihologice fise auto!

  Testari psihologice fise de port arma!

  Servicii medicale de MEDICINA MUNCII pentru firme !

  Pentru informatii contracte, programari, va puteti adresa la Ec. Mihaela Alexandru - Director Comercial, relatii telefonice la numarul: 0727838590, mail: mm.mihaela.alexandru@gm ail.com .

  CENTRUL MEDICAL DE VEST angajeaza medic in specialitatea Medicina de laborator. Relatii la telefon: Adina Gaman: 0721247743 si/sau Ec. Mihaela Alexandru: 0727838590.

  CENTRUL MEDICAL DE VEST cauta colaboratori pentru urmatoarele specialitati:
  * OTO-RINO-LARINGOLOGIE
  * medicina interna
  * ginecologie
  * urologie
  * oftalmologie
  * imagistica medicala
  Pentru informatii va rugam sa va adresati la tel: 0727838590 Director Comercial Ec. Alexandru Mihaela.

Contact

Adresa:

Calea Fagarasului, nr. 7, BRASOV

Telefon:

0268-411.495

Dotari

Laboratorul nostru este dotat cu aparatura computerizata, de ultima generatie pentru urmatoarele categorii de analize: hematologie, biochimie, imunologie, coagulare, electroforeza, sumar urina. Reactivii originali, recomandati de producatorul aparaturii cu care lucram sunt de provenienta U.E.

Noua tehnologie in domeniul laboratoarelor medicale, implementata la Centrul Medical de Vest, incepe de la identificarea unica a fiecarei probe prin cod de bare si continua cu transmiterea automata a datelor catre analizoarele computerizate (precum si transmiterea automata a rezultatelor de la aparate catre baza de date), eliminand astfel posibilitatea aparitiei erorii umane.

Laboratorul nostru participa la scheme de control extern al calitatii internationale (Finlanda si Marea Britanie), precum si la programe de comparare inter-laboratoare. De asemenea, in cadrul laboratorului efectuam zilnic controale de calitate pentru toti parametri, pentru a ne asigura ca rezultatele analizelor dumneavoastra sunt realizate in cei mai buni parametri.